γαστρονόμος: Αλάτι: Ωραία αφορμή για αυθημερόν γαστρονομική εξόρμηση στη Χαλκίδα
Σε μια οικογενειακή ψαροταβέρνα στο Μπούρτζι, μόλις δέκα λεπτά από τη Χαλκίδα, φάγαμε ωραίους θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκο ψάρι πάνω στο κύμα. Εάν ο Βαγγέλης Μπιθικούσης είχε σπουδάσει αρχιτεκτονική αντί της Νομικής Αθηνών, θα ενέπιπτε στη γνωστή ατάκα «και εσείς αρχιτέκτων». Εν προκειμένω, όμως, εγκατέλειψε τη Θέμιδα για τη γαστρονομία και, αφού σπούδασε και στη…