Για μας το εστιατόριο δεν είναι απλά μια επιχείρηση, είναι μια πολυδιάστατη άσκηση που βασίζεται, στον πολιτισμό, στους ανθρώπους, στην παραγωγή κάθε τόπου. Ο πολιτισμός η ιστορία κάθε τόπου έχει άμεση σχέση με την πρωτογενή παραγωγή, τις τοπικές γαστρονομικές συνήθειες, την κουλτούρα της διατροφής.
Σεβόμαστε την παράδοση αλλά πιστεύουμε στην εξέλιξη της παράλληλα με τη ζωή. Γιατί παράδοση δεν είναι να φυλάς τις στάχτες, όπως είπε κάποιος σοφός, αλλά να μεταδίδεις τη φλόγα. Παράδοση είναι το παρόν που κληρονομήσαμε και θα κληροδοτήσουμε εμπλουτισμένο με τις δικές μας εμπειρίες και πρακτικές στους επόμενους.
Με αυτή τη φιλοσοφία αξιοποιούμε όσα μάθαμε, αντλούμε ιδέες και έμπνευση από τις οικογενειακές πρακτικές και προχωράμε στη δημιουργία νέων γαστρονομικών προτάσεων που κοιτάζουν με θάρρος το μέλλον αντιμετωπίζοντας τις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής.
Στην δική μας φιλοσοφία δεν υπάρχουν πελάτες αλλά επισκέπτες, που υποδεχόμαστε με εγκαρδιότητα και συναίσθηση ευθύνης. Μοιραζόμαστε μαζί τους στιγμές, συναισθήματα, εμπειρίες. Χτίζουμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που για μας είναι οι ισχυρότερες δικλείδες ασφαλείας της εποχής μας.